top of page
_MG_2510.jpg

WEDDING

Anja Regoord Visagist & Haarstylist
Op je bruiloft wil je er natuurlijk op je best uitzien. Want naast alle ogen die op jou gericht zijn, is er ook de hele dag een fotograaf die ieder detail vastlegt.  Subtiele bruidsmake-up zorg voor een frisse look waardoor je straalt!
Tijdens de try-out gaan we samen jouw wensen voor de bruidsmake-up inventariseren. Zo kijken we o.a. naar je eigen stijl, vorm van je gezicht, je trouwjurk of naar de kleuren van het bruidsboeket. We proberen meerdere looks om te kijken welke het beste bij je past.

Na de try-out noteer ik alles op een face chart zodat ik op de trouwdag precies weet welke producten ik nodig heb. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2-4 uur. Ook bespreken we dan de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, locatie etc. Je bent naast je make-up natuurlijk ook van harte welkom om je bruidskapsel door mij te laten verzorgen! Of je nou een klassiek kapsel wilt of juist een nonchalant kapsel met vlechtwerk erin, het is allemaal mogelijk.  Materialen zoals serum, haarlak en speldjes verzorg ik. 

Voorafgaand aan deze dag ben je meestal bezig met het verzamelen van plaatjes van bruidsjurken, locaties, haar & make-up, bedankjes etc. Dat is heel goed, en ook superfijn voor mij. Op deze manier creëer je een beeld van hoe jij er graag uit wilt zien op je grote dag. Het is wel zo dat het niet altijd mogelijk is om een kapsel /make-up exact na te maken, maar ik ga wel proberen zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen en vooral samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat bij jou past. 

Voordat ’s avonds het grote feest begint is het mogelijk om een touch-up in te plannen. Wil je de oogmake-up wat meer aanzetten of een glitter toevoegen, glans of juist matteren? Zelfs een compleet andere stijl is mogelijk als je bijvoorbeeld voor het feest een andere outfit kiest dan overdag tijdens de ceremonie. Wil je dat ik de gehele dag erbij blijf, ook dit is mogelijk!

Heb je vragen of wil je een datum reserveren, neem dan hier contact op.
bottom of page