top of page

REVIEWS

"Anja heeft mijn haar en make up voor mijn bruiloft verzorgd. Gezien ik eigenlijk nooit make up draag vond ik het best spannend. Tijdens de proefsessie nam Anja alle tijd en keken we samen goed wat bij me paste. Op de dag zelf was het fantastisch. Ik zag er prachtig uit en de make up en haar is de hele dag goed blijven zitten." 

Roxane van Loenen - Bruid

"Ik heb zelf weinig ervaring met make-up (lees: bb-creme, eyeliner en mascara ) maar wilde er toch graag stralender uit zien op m’n bruiloft. Van daaruit heb ik dan ook gebruik gemaakt van een proefsessie voor de grote dag. Ideaal, Anja verteld goed wat zij doet en bouwt het op zodat je meerdere optie’s te zien krijgt. Tip: als je twijfelt of je voor zwaardere make-up wilt gaan, want jaa je gaat ten slotte maar één keer trouwen!! Doe dit dan en laat het op de proefdag zitten Gedurende de dag.. als je dan de spiegel passeerde gedurende de dag krijg je een goede indruk of het bij je past of too much is. Terug naar de service van Anja: Netjes op tijd, geduldig, kan goed toelichten wat alles inhoud, gevoel voor humor en kennis van zaken. Met mijn toelichting van dagelijks make-up-gebruik kon zij mij uitstekend adviseren. Toen bleek dat mijn grote dag in een hittegolf zou vallen, stelde zij mij gerust. En terecht! Ook aan het einde van de dag kreeg ik nog veel complimenten over mijn haar en make-up! Wegens Corona zal ons feest volgend jaar plaats vinden, en jij mag drie x raden wie ik dan ga bellen voor mijn haar en make-up. Juist! Anja natuurlijk!!"

Natasha van der Wielen - Bruid

"I am super happy with the work from Anja. I was reluctant on anyone doing my make-up and hairstyle, but I am extremely happy I trusted her. During the trial session she gives recommendations on what would look good on you, and she really takes her time to discuss with you. The result was a masterpiece!! I totally recommend her work." 

Karina Lam -Bruid

"Lieve Anja, Ik kreeg jouw naam door van een kennis om mijn bruidsmake-up te verzorgen. Eerst een proefsessie. Wat hadden we een gezellige leuke ochtend! Het klikte meteen. In 1x helemaal perfect! Je voelde mij zo goed aan. Daarna nog een keer bij jou mijn wenkbrauwen geëpileerd. En op de dag zelf heerlijk gekeuveld aan de tafel met 3 van onze dochters. Naast mijn make-up heb je ook nog eens mijn nerveuze man op zijn gemak gesteld, Marijn's make-up en haar gedaan en de vele vragen van onze kids beantwoord en hun geholpen waar nodig. Wat was het gezellig! Je bent onwijs professioneel en ik voelde mij enorm op mijn gemak. Het voelde alsof ik je al jaren ken. Voor 1 dag voelde ik mij zo waanzinnig mooi en de make-up bleef de hele dag goed zitten. Anja je bent een topper in je vakgebied, maar zemer ook als mens. Ik zal nog vaak aan die dagen terugdenken." 

Lenny de Man - Bruid

"She is absolutely amazing to work with! Very talented, accommodating and kind woman. It's very hard to find makeup artists that know how to work on dark skin models, but she had no problem working on my skin at all. It felt so great and made the photoshoot so much better! I highly recommend her." 

"Anja is altijd de eerste die ik bel als ik een photoshoot organiseer. Ze is een fantastische make up artist die onwijs veel toevoegd aan de editorials en photoshoots van Maison M'Elise. Ze neemt altijd de tijd om het concept van de collecties tot zich door te laten dringen. En heeft altijd hele creative inval hoeken en orginele suggesties. Ze is echt een deel van ons creatieve team. Wat ik zo ontzettend mooi vindt aan haar looks is dat dat ze echt kijkt naar de vrouw voor zich, naar haar gezicht structuur en karakter, dan met een lichte hand haar helemaal doet stralen, percies goed niet te veel niet te weinig. Voor elk bruidje to be een echte aanrader!" 

Maaike van Maison M'elise - Client

"Anja verzorgde de visagie voor de bruiloft waar ik ceremoniemeester en bruidsmeisje van was. Met heel veel aandacht, zorg, professie en gezelligheid heeft ze ons laten stralen. De bruid zag er prachtig uit, ikzelf voelde me prachtig en het was de perfecte start van de trouwdag. Heel veel dank!" 

Carlijn Hendriks - Bruidsgast

"Anja heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn trouwdag. Het was echt helemaal naar mijn zin en zoveel complimenten ook gekregen die dag ! De hele dag zat het naar mijn zin, van begin tot zelfs aan het einde van het feest :-)." 

Leontine Roos - Bruid

"I loved working with Anja! I had hired Anja her for a photoshoot, and cannot recommend her enough. She was on time, communication was good and, she was quite fast ( which is important on a photoshoot). The make-up and hair was perfect, just as I had asked for. Add to this that she was super helpful on the set, and just a joy to work with." 

Lone - Anesh Cashmere

"Anja heeft mijn make up voor mijn bruiloft gedaan, ik was super blij met het resultaat niet to much en ze begreep mijn wensen heel goed! De hele dag veel complimenten gehad. Super bedankt Anja! Xx" 

Rona van Tol - Bruid

"Anja heeft voor mijn bruiloft mijn haar en make-up verzorgd. Tijdens de proefsessie was ze heel relaxed en probeerde we verschillende dingen zonder dat het haar teveel werd. Je staat bij Anja centraal en door haar kundigheid kan ze goed adviseren wat wel bij je past en wat niet.
Ze was ook netjes optijd op de dag zelf en ze zat helemaal binnen de tijdsindicatie die ze had gegeven.
Al met al heel blij met Anja en wat ze voor mijn gezicht heeft kunnen doen!"

Emma van Dommelen - Bruid

"Op mijn huwelijksdag heeft Anja mijn haar en make up gedaan. Ik was hier heel erg blij mee zeg! Wat voelde ik mij mooi! ♡ We hadden ervoor een try out dagje om verschillende make up en haarstylen uit te proberen, erg fijn zodat je op de grote dag goed bent voorbereid. Anja luistert heel erg goed naar je wensen en geeft altijd oprecht haar mening (ook heel belangrijk!) Ze gebruikt ook hele fijne make up en make up tools! And the false lashes, I loved it! Ze creëerde echt een mooie bruidslook en daar heb ik de hele dag van mogen genieten! Thanks again Anja! X" 

Nassima - Bruid

"Anja heeft mijn haar & make-up gecreëerd voor een transformation Shoot, zo mooi! Gelukkig is Anja ook erg gezellig en heeft een eigen kijk op wat er bij je type, kleur en gezicht past, dus ik vertrouwde haar volledig. Dit heeft geleid tot een mooie shoot. Ze heeft de hele shoot ervoor gezorgd dat mijn haar, kleding en houding zorgde dat ik er het beste op stond. Thnx!"

Leontien van den Berg - Kick-Ass Coach & Motivational Speaker

"Anja is als muah meegereisd tijdens een commerciële shoot in Noorwegen voor een aantal dagen. Ze is een erge flexibele en fijne toevoeging aan ons team. Anja erg enthousiast en snel in haar communicatie. De make-up & hair van de modellen was uitstekend geregeld!." 

Tim Kooren - Fotograaf

"Anja is een zeer vakkundige make up artist die, in overleg met de klant, het mooiste uit je naar boven haalt. Ze heeft alles bij zich (koffers vol make up) en beheerst de technieken om iedereen te laten stralen. Daarnaast heel erg aardig en betaalbaar. Ik kan Anja warm aanbevelen!" 

Floor Hulsinga- Bruid

"Lieve Anja, wat een geweldig lief en leuk mens ben je. Zo begaan met mij en mn naasten. Anja heeft mijn make up gedaan op onze bruiloft en wat een ster! Ze is een artiest die precies weet wat ze doet. Het eind resultaat was geweldig. Heel veel complimenten gekregen! Ik ben haar eeuwig dankbaar. Buiten dat is ze ook nog is heerlijk en gezellig om, om je heen te hebben. Bedankt lieve Anja! Fotos volgen! Dikke kus Linda." 

Linda van der Laar - Bruid

" Anja is een geweldige professional. Niet alleen haar geduld, haar kundigheid en vaardigheid als make up artist, maar vooral ook als mens. Gezellig, warm, open en intelligent. De dag van de try out voelde het al heel vertrouwd aan om me te laten omtoveren tot een blushing Hindustani bride omdat we besloten hadden om ook volgens de Hindustaanse rituelen onze liefde te laten zegenen. Op de grote dag zelf was ze een baken van kalmte terwijl ik van binnen best nerveus was. Lieve Anja, dank je wel voor je vaardige handen en je warme persoonlijkheid. Warme groet, Nandita Versluis"

Nandita Versluis - Bruid

"Lieve Anja, Via google en een college heb ik uiteindelijk contact gekregen met jou. Zo moest het dus gewoon zijn. Lekker in de buurt en zeer behendig met alle koffers waarmee je binnen kwam Wat een mooie grote collectie aan make-up heb je. Alles is mogelijk. Wat ik waardeer aan je is dat je lekker relaxed bent, eerlijk zegt wat je vind en meedenkt!. Mijn trouwdag begon toch wat gespannen maar nadat jij klaar was met mijn make-up en haar was het helemaal goed! Mijn dag was leuk en relaxed gestart! Bedankt voor al je goede zorgen en dat je me er mooier hebt doen uitzien.." 

Marianne - Bruid

"Op 19 juni kwam Anja mij opmaken voor onze trouwdag. Ze was er ruim op tijd waardoor alle stress van me afviel. Want Anja moest 45 min rijden ( zonder file). Ze trok er alle tijd voor uit, keek goed naar wat mijn wensen waren. Anja is een professioneel, heerlijk open en rustig persoon. Daardoor voelt t vertrouwd, en dat wil je op zo een belangrijke dag. Het was een hele fijne ochtend en ik voelde me dankzij de make-up prachtig."

Debbie- Bruid

"Anja heeft afgelopen vrijdag mijn bruidsmake-up verzorgd. Door omstandigheden was ik heel laat met boeken en kon ik van te voren geen proefmake-up of kennismaking plannen. Op basis van alleen een moodboard heeft Anja de stijl moeten bepalen. Toen zij binnen kwam was ik echter meteen gerust gesteld. Heel rustig, snel, professioneel en gezellig heeft zij mijn make-up perfect aangebracht! Ook mijn moeder en vriendin konden nog even snel terecht voor een wimper en een blush. Ik ben heel de dag enorm op mijn gemak geweest, mijn make-up bleef heel goed zitten! Na het eten met de gekregen lippenstift alleen mijn lippen even bij gewerkt! Enorm bedankt!"

Tatum van Hese- Bruid

Anja verzorgde de visagie voor de fotoshoot van mij en m’n zusje. M’n angst is dan direct als ik t maar ben, dus niet teveel make-up en Anja luistert echt goed wat je wilt en zeker dat jij t bent en blijft! Ze is professioneel en ik voelde me direct op me gemak en in goede handen! Anja nogmaals erg bedankt en je bent heel gezellig Xx

Jolanda Moerings - Kleurbewust, Kleur, kleding & Styling advies

"Ik heb Anja leren kennen bij de videoclip opname van mijn vriend. Dit was de eerste keer dat ik zelf meespeelde, dus best spannend. Maar eenmaal in de make-up bij Anja gleed alle spanning weg.. wat een gezelligheid! Ze stelde me meteen op mijn gemak en we kletsten er op los.

Ik ben heel erg onder de indruk hoe gemakkelijk het ging en Anja precies wist wat ze moest doen. Het eindresultaat was dan ook 'on Fleek!' Zo voelde ik me echt als een ster voor een dagje ;)" 

Anouk Allemand

"At our photoshoots, we did together, I felt like she was one of my best friends, joking around, making sure everyone was relaxed, and making the models feel like a star. Results showing in her portfolio. Aside from her amazing skills, Anja is such a pleasure to work with; she is kind, fun, and easy-going. This really helps when shooting for 6 hours :) She is not just really good at what she does, she has an amazing personality.I highly recommend this amazing woman for your make-up needs or completing your team!"

Ivanildo Manelito - Photographer

"Working with Anja is not only fun but also working with a professional. She knows what's necessary to make the model look good, she is aware of her work, her professional qualities and knows what is needed to make the right picture. She does not need a lot of explanation to reach the right look for the picture I have in mind. I would recommend her to any other photographer, she 'enhances' your model and your photography to a next llevel."

Alexander Weber - Photographer

"Makeup artist is a key significant player in a photo shoot. I think photoshop is like a salad bowl, you need the key element to make it tasty. The role of a makeup artist maximizes the shoot. Anja has a big smile with a bubbly personality that makes everyone around her feels opulence. Her knowlege and the skills to transformation of the model is breathtaking. Most important thing is she thinks with you and work with you. I Always enjoy having around me and a blessing to work with a such a talent."

Prasantah - Photographer

"Onze kapsalon bestond 2 jaar en hebben Anja gevraagd om onze cliënten te voorzien van een make-up. Alle cliënten die Anja deed waren super blij met hun make-up. En zelf ben ik ook door Anja gedaan en het zag er mooi uit. Wat ben je een toffe leuke en goede make-up artist. Wij hopen dat we nog vaak van je diensten gebruik kunnen maken. Dank je Anja voor de leuke dag in onze salon.' 

Petra - Hair & Dare Beauty Salon

"Het werk wat Anja levert is echt waanziniig mooi, ze brengt de juiste make-up aan, is flexibel en een fijn persoon. Ik ben al vaker bij Anja geweest en het resultaat is top."

Celine de Jongh - Client

"Working with Anja brings me pure joy. She is professional, fun, charismatic and very knowledgeably in her field. Her bubbly sense of humour but her calming influence on my clients gives me the perfect start for every photo shoot. She makes everyone looks like an enhanced version of themselves. Anja is punctual, organized, versatile. She is a real diamond that helps me change the lives of “normal” women with my transformational photography. With Anja at my side during the shoot makes my life so much easier."

Photographer

"Altijd wanneer ik een gave shoot heb en ik heb een mua nodig is degene op wie ik altijd kan rekenen; Anja. Niet alleen is ze super flexibel, ook is ze onwijs goed in haar werk en ook nog eens super lief en gezellig. Van natural look tot smokey eye. Ik ben super blij met haar en zonder haar zouden mijn shoots niet zo prachtig zijn geworden."

Laura Raimundo - Model

"Anja is zeer professioneel, gepassioneerd en leergierig. Sinds haar opleiding heeft ze alle mogelijkheden aangepakt om ervaring op te doen in haar vakgebied. Dit is zeer goed te merken in haar manier van werken en natuurlijk in de resultaten die zij aflevert. Wanneer ik een gelegenheid heb waar mijn make-up er perfect en mooi uit moet zijn dan laat ik dit graag door haar aanbrengen want ik weet dat het heel de dag blijft zitten. Maar ook dat het passend is bij de gelegenheid. Dus bij deze zeg ik... benader Anja voor het doen van uw make-up wanneer u er stralend en mooi uit wilt zien, bij welke gelegenheid dan ook!"

Nicolette Klein - Client

“Anja is een top visagist om mee samen te werken. Ze zorgt niet alleen voor een mooie make-up look, maar je voelt je ook erg op je gemak bij haar. Anja weet met haar creativiteit een moodboard goed uit te werken. Daarnaast helpt ze je om als model uit je comfort zone te komen. Als je op zoek bent naar een goede visagiste raad ik Anja zeker aan!”

Kimberley Marchena - Model

"Met Anja samenwerken is echt super! Allereerst is het erg gezellig om haar in het team te hebben voor een shoot! Niet echt onbelangrijk, als er een goede klik is met model en fotograaf, werkt het gelijk een stuk lekkerder! Als Anja dan met de visagie begint, dan zie je dat er een vakvrouw aan het werk is, ze weet precies wat ze doet, en dat is heel goed te zien in het eindresultaat! Zag er prachtig en professioneel uit! Ik verheug me alweer op een volgende shoot met je Anja! Toppertje ben je!"

Rob Steunenberg - Fotograaf

"Ik heb met heel veel plezier de workshop van Anja gevolgd, waarin zij ons heeft leren makeuppen. Anja geeft helemaal op maat gemaakte adviezen, dus voor ieder wat wils en je leert er heel veel van!

Anja is een top make-up artiest en ook nog eens een heel mooi mens, van binnen en buiten. Iedereen vertrok met een hele leuke goodiebag en rijk aan tips en tricks voor een mooie look. Ik heb daarnaast meerdere keren met Anja samengewerkt aan opdrachten en ook dat is erg prettig. Ze is super flexibel en ontzettend goed in wat ze doet. Ik raad echt iedereen de workshop aan, maar zeker ook een samenwerking als je zelf professioneel werkzaam bent in deze branch."

Mimi La Sanchez-Client

"Een tijdje terug voor het eerst samengewerkt met Anja, super mooi resultaat! Mijn makeup zat zo mooi, zat het maar elke dag zo! Het was ook nog eens super gezellig! Bedankt en ik hoop snel weer eens samen te werken." 

Jaleesa - Model

"Ik heb een paar keer met Anja mogen samenwerken en ik hoop dat er nog meer mogen komen! Anja werkt snel en secuur! Ik vertrouw haar volledig."

Helena van Dorp - Model

Anja heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft. Wat een topper. Ze neemt echt de tijd voor je, luistert goed naar je ideeën en geeft zelf ook aan wat beter is of hoe het mooier kan. Op DE Dag zat Mn haar en
make up echt perfect en heeft de hele dag goed gezeten. Ik heb heel veel complimenten ontvangen die dag. Ik zou zeker teruggaan naar Anja.

Cynthia van de Wal - Bruid

Anja heeft mijn make-up en hairstyling verzorgd voor een boudoir fotoshoot. In overleg met haar is mijn make-up tot in de puntjes verzorgd en mijn haar zat mooi in zachte krullen die de hele shoot perfect bleven zitten. Ik ben meer dan tevreden over haar professionaliteit en warme persoonlijkheid.

Mireille Zijderveld-Jonkman - Client

"Anja is my first choice to work with. She is not only professional on all fronts, she effortlessly makes my clients look and feel gorgeous. She is a true partner in all the shoots we do together. Anja is always on the top of her game, always learning new things, following the trends and developing her skills. This inspires me in my creative process. Anja rocks!"

Hannah Anthonysz - Photographer

 "Ik heb een aantal keren met Anja samengewerkt en heb dit als zeer positief ervaren. Ze is erg professioneel, kan goed samenwerken en heeft veel creatieve ideeën. Ze werkt snel maar ook secuur en is altijd een aanwinst binnen een team."

Denise Kraaijenbrink - Stylist

 "Anja heeft voor mijn fotoshoot mijn haar en make-up gedaan. Wat een lieverd en wat een leuke meid! Ze heeft mij prachtig opgemaakt en mijn haar gekruld. Ze heeft een mooiere versie van mezelf gemaakt. Superblij mee. Aanrader!"

Petra Langenberg - Client

bottom of page