ME

Als make-up artist heb ik onder andere gewerkt aan projecten voor Bol.com, Holiday on Ice, Salt & Lemon, Maison M'elise, Lifestyle 94, en nog veel meer. Het verzorgen van de make-up voor Dutch Sustainable Fashion week Amsterdam en SDM Fashion Week Rotterdam, maakt ook deel uit van mijn werk als make-up artist.

 

De liefde voor het combineren van mode met make-up motiveert me om constant nieuwe looks te ontwikkelen, werkend met de nieuwste technieken, producten en kleuren. In mijn pagina 'Life of a Muah' vind je mijn persoonlijke foto's en video's achter de schermen, en je kunt zien hoeveel plezier ik heb tijdens mijn werk.  

 

Met een flinke dosis aan humor en een lekker kopje thee verzorg ik graag je haar en make-up. Ik laat je graag mooier, zelfverzekerder en specialer voelen. Dat ik nu al jaren, met mijn passie voor make-up en haar, ladies mag laten stralen is een feest. Dit is mijn vak, mijn passie.

 

Ik ben beschikbaar voor bijna elk genre, zoals commerciële en redactionele foto shoots, televisie- en muziekvideo's, speciale gelegenheden, bruidsmake-up en ook workshops."

 

Ik hoop jou graag snel als klant te ontmoeten. Zelf woon ik in Capelle aan den IJssel. Maar ik kom graag bij jou aan huis. Vul contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Als je een afspraak wilt maken, vergeet dan niet om de datum en details van je evenement op te nemen.