GETTING

MARRIED?

Op je bruiloft wil je er natuurlijk op je best uitzien. Want naast alle ogen die op jou gericht zijn, is er ook de hele dag een fotograaf die ieder detail vastlegt.  Subtiele bruidsmake-up zorg voor een frisse look waardoor je straalt!
Tijdens de try-out gaan we samen jouw wensen voor de bruidsmake-up inventariseren. Zo kijken we o.a. naar je eigen stijl, vorm van je gezicht, je trouwjurk of naar de kleuren van het bruidsboeket. We proberen meerdere looks om te kijken welke het beste bij je past.
Na de try-out noteer ik alles op een face chart zodat ik op de trouwdag precies weet welke producten ik nodig heb. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2-4 uur. Ook bespreken we dan de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, locatie etc. Je bent naast je bruids-make-up natuurlijk ook van harte welkom om je bruidskapsel door mij te laten verzorgen! Of je nou een klassiek kapsel wilt of juist een nonchalant kapsel met vlechtwerk erin, het is allemaal mogelijk! Materialen zoals serum, haarlak en speldjes verzorg ik. 
Voordat ’s avonds het grote feest begint is het mogelijk om een touch-up in te plannen. Wil je de oogmake-up wat meer aanzetten of een glitter toevoegen, glans of juist matteren? Zelfs een compleet andere stijl is mogelijk als je bijvoorbeeld voor het feest een andere outfit kiest dan overdag tijdens de ceremonie. Wil je dat ik de gehele dag erbij blij, ook dit is mogelijk!

PRICES

Bruidsmake-up & Kapsel Arrangement €365,- incl btw.

• Telefonisch consult

• Op maat gemaakt advies 

• Concept proefsessie

• Proefsessie naar keuze op locatie (3 a 4 uur)

• Inclusief nature wimpers (Intense oogopslag)

• Bruidskapsel en Bruidsvisagie op jouw grote dag!

Bruids Make-up Arrangement €242,- incl btw.

Wil je alleen je make-up of haar laten doen, ook dit is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

• Proefsessie naar keuze op locatie (3 a 4 uur)

• Bruidsvisagie of Bruidskapsel op jouw grote dag!

Touch-up vanaf €125,-

Wil je in de avond een touch-up of wil je gaan voor een andere look, denk aan bijvoorbeeld een lichte smokey eye of een sprekende kleur op je lippen? Dan is het mogelijk dit bij te boeken.

Bruidsgasten vanaf €150,- incl btw.

Moeder, zusje, bruidsmeisjes? Ook deze kan ik voorzien van make-up en haar icm Bruidsmake-up & Kapsel Arrangement. (Proefsessie €75,- incl. btw)

*) Indien ik voor 07.00 's morgens aanwezig moet zijn, wordt een toeslag 

berekend van €50,-

*) Indien ik voor 0800 's morgens aanwezig moet zijn, wordt een toeslag berekend van €25,-

Hoe kan ik mijn bruidsarrangement bij je boeken?

Op de website vind je het online contactformulier. Als je dit invult krijg ik je gegevens binnen en neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik kan je dan direct laten weten of ik beschikbaar ben op je trouwdag. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen of mailen. 

Kan ik eerst een offerte krijgen?

Nadat wij elkaar gesproken hebben maak ik een offerte op basis van jou wensen. Ga je akkoord, graag binnen 14 dagen ondertekend terug zenden en jou boeking is definitief.

Wanneer is mijn reservering definitief?

Je boeking is definitief wanneer je de offerte ondertekend heb terug gezonden. 

Bij een aanvraag hou ik je genoemde datum 14 dagen in optie. Mocht ik binnen de 14 dagen niets meer van je vernemen, wordt de datum weer beschikbaar gesteld. 

Wanneer vind de bruidsmake-up proefsessie plaats?

De proef make-up vindt meestal 6 tot 8 weken voor je bruiloft plaats, maar je bent hier natuurlijk helemaal vrij in.

De try-out zal plaatsvinden bij je thuis. 

Kan de proefsessie in het weekend plaats vinden?

De proefsessies vinden uitsluitend overdag plaats op vrijdag of zaterdag.

Touch-up kit

Wil je geen gebruik maken van een touch-up, maar je wilt wel de juiste materialen om zelf je make-up gedurende de dag te kunnen bijwerken? Geen probleem. Je kunt bij mij een touch-up kit kopen met hierin producten om zelf je make-up bij te werken.  Uiteraard krijg je van mij ook alle uitleg hoe dat je deze producten moet gebruiken.

Trouwen in het buitenland?

Ga je trouwen in het buitenland? Ook dan is er de mogelijkheid om je make-up & haar op locatie te verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt de betaling precies?

Bij de proefsessie dient er een aanbetaling te worden gedaan van 50% van het totaal bedrag van jou gekozen arrangement.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Bij een proefsessie ontvang je de factuur 14 dagen voor de afgesproken datum, deze dient binnen 14 dagen voldaan te zijn.

Wat gebeurt er in geval van overmacht?

In geval van overmacht waaronder ziekte kan ik ten alle tijde de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Bij bruidsopdrachten heb ik de beschikbaarheid over een pool van collega’s die de opdracht eventueel kunnen overnemen. Een garantie voor beschikbaarheid kan echter nimmer worden gegeven. 

Zijn er reiskosten & parkeerkosten?

Ik hanteer een tarief van 0,19 cent per km. De tarieven zijn exclusief eventuele parkeerkosten en overtochtskosten.

Met welke producten werk je?

Ik werk voornamelijk met producten van Pune & MAC Cosmetics.

Welke adviezen heb je voor me?

Maak voor je proefsessie een moodboard van bruidsmake-up, bruidskapsels en haaraccessoires die jou aanspreken.

Tijdens de proefsessie proberen we die uit. Ook ontvang je advies over de verzorging van je huid en je haar in de aanloop naar je bruiloft.

FAQ

Marianne

"Lieve Anja, Via google en een college heb ik uiteindelijk contact gekregen met jou. Zo moest het dus gewoon zijn. Lekker in de buurt en zeer behendig met alle koffers waarmee je binnen kwam Wat een mooie grote collectie aan make-up heb je. Alles is mogelijk. Wat ik waardeer aan je is dat je lekker relaxed bent, eerlijk zegt wat je vind en meedenkt!. Mijn trouwdag begon toch wat gespannen maar nadat jij klaar was met mijn make-up en haar was het helemaal goed! ....."

Debbie

"Op 19 juni kwam Anja mij opmaken voor onze trouwdag. Ze was er ruim op tijd waardoor alle stress van me afviel. Want Anja moest 45 min rijden ( zonder file). Ze trok er alle tijd voor uit, keek goed naar wat mijn wensen waren. Anja is een professioneel, heerlijk open en rustig persoon. Daardoor voelt t vertrouwd, en dat wil je op zo een belangrijke dag. Het was een hele fijne ochtend en ik voelde me dankzij de make-up prachtig."

Krista

"Lieve Anja, wat ben ik blij en dankbaar met hoe mooi je me hebt gemaakt! Je bent een vakvrouw, maar ook een ontzettend leuke vrouw om te leren kennen! Nogmaals bedankt voor je geduld 😉, je humor en je geweldige werk! Heel veel liefs 😘"
.

I'D LOVE TO HEAR FROM YOU

FOR BUSINESS INQUIRIES

anjaregoordmua@gmail.com

© 2019 by Anja

© 2020 by Anja Regoord